Jensen's Bøfhus
 


Jensen’s Bøfhus är en dansk restaurangkedja med 34 restauranger i Danmark, 13 i Sverige, 1 i Lübeck, Tyskland och en i Oslo, Norge.

Vision
Grundidén hos Jensen’s Bøfhus är att sälja biffar av hög kvalitet i flera varianter till låga priser och att ge gästen en upplevelse präglad av vänlighet och god service i spännande och trevliga lokaler.

Historien började 1984 då Palle Skov Jensen öppnade Bøf España i Aarhus. Namnet kom att ändras 1990 till det nuvarande - Jensen’s Bøfhus. Vid den här tiden fanns det totalt fem restauranger. Antalet steg sedan till 49 restauranger och ägs än i dag av Palle Skov Jensen!

Jensen’s detaljhandel
År 2000 började Jensen’s Bøfhus sälja en rad läckra produkter i detaljhandeln som spare ribs, de berömda såserna och coleslaw. Detta sortiment har i dag utökats till att omfatta en mängd spännande produkter som t.ex. pulled beef, och fler tillkommer hela tiden.

Huvudkontoret
Jensen’s huvudkontor är beläget i de natursköna omgivningarna vid Fruens Bøge i Odense - vägg i vägg med restaurangen på Læssøgade. Det finns i nuläget ca 2000 anställda och restaurangerna besöks av flera miljoner gäster varje år.

Vill du också vara med i gemenskapen?
Du kan delta i tävlingar, få speciella erbjudanden och ta del av annat trevligt innehåll genom att like:a oss på Facebook.